kolmapäev, 12. detsember 2012

Max Kaur kohtus Moskvas Venemaa välisministri Sergei Lavroviga

10.detsembril 2012.aastal, Moskvas, võttis Tallinna Linnavolikogu liige Max Kaur osa Venemaa Välisministeeriumis toimunud kohtumisest Venemaa välisministri Sergei Lavroviga. Kohtumine toimus Gortšakovi rahvadiplomaatia fondi korraldatud ürituse „Dialoog tuleviku nimel“ raames.
„Kohtumine Venemaa kauaaegse välisministri Sergei Lavroviga oli asjalik. Mul oli võimalus küsida Eesti-Vene piirileppe kohta ning laiemalt Venemaa, Eesti ja Euroopa Liidu suhete arengu kohta. Kasutades võimalust kutsusin kui Tallinna linnavolinik Venemaa välisministrit külastama ka Tallinnat. Vene välisminister vastas, et Eesti ja Venemaa piirilepe on oluline küsimus Venemaa, Eesti ja Europa Liidu vahelistes suhetes ning ta avaldas veendumust, et oma kolleegi Urmas Paetiga teevad nad siin head tööd,“ teatas Kaur
Ürituse "Dialoog tuleviku nimel“ raames toimusid kohtumised Vene Riigiduuma uue pealikuga, riigi neljanda mehe Sergei Narõškiniga Kremlis, Vene välispoliitika guru, Venemaa endise peaministri ja välisministri, akadeemik Jevgeni Primakoviga ning miljardär Mihhail Prohhoroviga.