pühapäev, 11. november 2012

Max Kaur: Reformierakonda ja riiki võib päästa koalitsioon Savisaarega


Eesti riigil ei ole vaja korrumpeerunud uut valitsust, kus esimest viiulit mängiks oligarhide käest saadud naftadollarites suplevad sotsdemokraadid ning punaste partneriks oleks IRLi taoline äbarik, kes peavad end TV kaudu reklaamima, et valijatele meelde tuletada, et ta on veel olemas. Eesti ei vaja erakorralisi valimisi, vaid tõsist tuulutust tänasel Toompeal.Eesti riik vajab kohest muudatust valitsuses ning selge on, et Reformierakonda ja riiki võib päästa koalitsioon Keskerakonnaga.
Oli aasta 2002 ning mina olin riigi koalitsiooninõukogu esimehe nõunik. Seepärast tean, et just see valitsus andis Eestile uue impulsi minna edasi ning me saime NATO - sse ja Euroopa Liitu. Ning just sellest valitsusest tõusis Siim Kallas Euroopa Komisjoni presidendi paremaks käeks. See valitsus oli Eesti parim valitsus, mis tagas stabiilsuse ja rahuliku arengu.
Järgmise valitsuse etteotsa võiks jälle tulla Siim Kallas koos Edgar Savisaarega ning Barroso paremaks käeks võiks lennutada Andrus Ansipi. Eesti vajab uut energiat ja selle energia võib talle anda uus valitsus.