reede, 11. mai 2012

Max Kaur: See hullumaja Suur-Karja tänaval on vaja lõpetada


11.mail 2012 aastal pöördusid Suur-Karja tänava elanikud Tallinna Linnavolikogu Korrakaitsekomisjoni poole palvega aidata taastada kord öisel ajal Suur-Karja tänaval, vanas Tallinnas.
"Meie kui vanalinna elanikud mõistame, et elame pealinna turismitsoonis ning senini kuidagi suutsime sellega elada ja leppida. Kuid uue öisel ajal tegutseva asutuse "Hullumaja" avamine sai meile sõna otseses mõttes tähenduslikuks ööpäevaringselt. Oleme pöördunud avaldustega küll politseisse, küll munitsipaalpolitseisse, kuid meie viimane lootus võimudesse on linnavolikogu korrakaitsekomisjon, et ometi võetaks ette abinõud ja tagatakse kord," märkis kärarikka tänava elanike esindaja Den Fox.
"On täiesti mõistetav bordellidest ümberpiiratud tänava elanike pahameel. Arvan, et ammu oleks aeg nende asutuste peremehi trahvida, tegevuslitsentsid ära võtta ning kohtu alla anda. See hullumaja Suur-Karja tänaval on vaja lõpetada. Ja üldse, kes andis loa elumajja sisse seada lõbustusasutuse? On ammu aeg taga kord öises Tallinnas," leiab Tallinna Linnavolikogu Korrakaitsekomisjoni esimees Max Kaur.
Suur-Karja tänav Tallinna vanalinna kõige kärarikkam tänav Eesti pealinnas. Siin asuvad rida lõbustusasutusi, mis kümneid aastaid terroriseerivad kohalike elanike. Nende kannatuste karika pani üle ääre voolama hiljuti avatud Hullumaja Baar, mis töötab ööpäevaringselt.