esmaspäev, 16. aprill 2012

Max Kauri kodus käinud kurjategija on politsei poolt tabatud


Põhja Politseiprefektuuri esindaja informeeris poliitik Max Kauri, et tema Merivälja villasse 20. jaanuaril 2012 a. sissetunginud kurjategija on politsei poolt tabatud. Hetkel käib menetlus ja asja huvides ei anta rohkem infot kurjategija isiku ning motiivide kohta.
„Tallinna linnavolikogu korrakaitsekomisjoni esimehena tunnustan kõrgelt Eesti politsei tööd, kelle operatiivsus ja professionalism on vapustavad. Poliitikuna avaldan soovi võimalusel kohtuda kurjategijaga, et isiklikult teada saada toimunu motiivide kohta," räägib Kaur.
Varasemalt saadi kätte kurjategija poolt varastatud infokandja ja relv. Infokandja on saanud kannatada ja kogu info jäädavalt kadunud. Püstol "Walther" läbib hetkel ekspertiisi, selle võimaliku kasutamise osas.
20. jaanuaril 2012. aastal tungiti Meriväljal sisse poliitiku majja, sissetungijad võtsid kaasa arvuti, relva, väärisesemeid jms. Sissetungijad tegutsesid professionaalselt. Alates 31.jaanuarist valvab maja Urmas Sõõrumaa turvafirma. Vastavalt sõlmitud lepingule kasutab turvafirma kaasaegseid lahendusi.