teisipäev, 3. mai 2011

Korrakaitsekomisjon valmistub turvaliseks suveks ning täiendab ridu kirikuringkondade arvelt

3. mail 2011.a. toimus Tallinna Linnavolikogu Korrakaitsekomisjoni korraline istung, kus on päevakorras küsimused „Turvalisusest Kesklinnas suveperioodil 2011“, ettekandja Tallinna Kesklinna linnaosa vanema asetäitja Jüri Lump ning „Rannavalve hooajaks valmistumisest“, ettekandja Tallinna Kommunaalameti hooldusosakonna peaspetsialist Reet Saar ning kaasettekandja AS G4S esindaja Henry Seemel.
Korrakaitsekomisjoni esimehena juhtisin Kesklinna linnaosa juhtkonna tähelepanu sellele, et Tallinn kui Euroopa Kultuuripealinn peab olema turvaline nii elanikkonnale kui ka pealinna külalistele, see nõuab riskide hindamist, plaani ennetustegevuseks. Lisaks tänasin ka turvafirmat AS G4S eduka töö eest eelmisel rannahooajal.
Korrakaitsekomisjoni koosseisust lahkusid Kaimo Järvik ja Tarmo Kruusimäe. Nende asemel said komisjoni liikmeteks mõjukad kirikuringkondade esindajad, endised Riigikogu liikmed Erik Salumäe ja Avo Üprus (fotol). Lisaks Tallinna Linnavolikogu korrakaitsekomisjoni liige on ka endise EV siseminister, kaitsepolitseiameti rajaja Juri Pihl.