neljapäev, 17. veebruar 2011

Kommunist Laar

Nende valimiste suurim ootamatus on olnud Isamaa ja Respublica Liidu kommunistlik kampaania.
Seni rahvuslik - konservatiivse parteina end reklaaminud erakond tuli välja pesuehtsa kommunistliku - sotsialistliku valimisshow`ga, kus lubatakse valjatele küll tasuta asju, küll pensioneid, küll teab mida.
Vanaeit külas naerab end lõhki, hoiab vatsa kahe käega kinni. Mart Laar, kes lubas pensioneid vähendada, räägib nüüd uutest pensionitest? Mart Laar, kes likvideeris Eesti põllumajanduse, lubab rahvale tasuta asju? Viimati mäletab külaeit sellist punapropagandat isakese Jossif Stalini poolt, kus kõik osutus valeks. Ehk sirgeldab ka praegu eidekene Laarile voldikul kongusnina ette....
Olen mõelnud, et saadaks õige Mart Laari valimislubadused Ameerikasse, Laari sõpradele, senaatoritele, kongresmenidele, teistele vabariiklastest veteranidele. Usun Ameerika veteranid kargaks Laarist eemale kui saatanast, sest viimati esines selliste loosungitega Ameerikas kommunistist neegritar Angela Davis!
Usun, aga et kõige huvitavam on siin see, kes oli see, kellel õnnestus IRL-i sellist fopaad tegema panna?
Kas jälle Kremli PR-mees Igor Mintussov, kelle know-how`d edendas Eestis Meelis Kubits?
Tiirles Mintussov omalajal aktiivselt Respublica poistebändi ümber, kes nüüd IRL-is võimu on võtnud.
Siis oleks Laarist küll kahju. Kremli PR-mehed on suutnud auväärse Euroopa Rahvapartei panna tantsima Kremli pilli järgi ning on sõna otses mõttes Laari üle nalja heitnud?
Ja ResPublica poistebändi liige, IRL tänane peasekretär Ken-Marti Vaher räägib veel sellest, et Savisaare tegevuses on riigireetmise tunnused? Rahvasuu ütleb, kes kes teistest halba räägib, see ise on !
Nüüd, kus valimisuuringud näitavad, et Respublica äraostetud bänd on Sussaninit mänginud ning konservatiivid punasohu vedanud, naerualuseks teinud, on Laar järsku siblima hakanud.
Viimati kisas ta, et tema Keskerakonnaga valitsusse ei lähe. Oh sa pumppüssimees Laar, kes see sinna valitsusse koos sinuga enam unistab minna. Mine sa õige pikalt, sinna puu taha, ja kuula mis uusi totraid nõuandeid annab sulle Kremli mees Igor Mintussov!