teisipäev, 17. veebruar 2009

Päev, millest saab Eesti ajaloo pöördepunkt.

20.veebruar on lähenemas. Suur päev, millest saab Eesti ajaloo pöördepunkt. Nii mõnigi naiivne ajakirjanikuke arvab, et eelarveasjad mis hääletamisel seotud valitsuse usaldamisega, lähevad reedel läbi nagu lipsti. Oota sa... Need, kes Eesti poliitikaga lähemalt tuttavad, teavad et sellistel hääletustel on alati magus üllatus varuks...
Küür ees tormavad väikeparteide esindajad Hundisilmale. Peremehel on palju tegemist Tallinnas, lumi talu ümbert lükkamata. See aga ei peata kõhukaid Laare ja Padareid.
Sumbatakse lausa läbi lume, roomatakse, et jõuda suure isanda ette et end tema ees maha heita! Küsimus loomulikult ministriportfellitees. Miks aga peaks järele andma nendele tühistele väikeparteidele? Kas poleks õigem need majandus - ja finants "geeniused" pikalt saata? Eesti vajab uut, tugevat valitsust, kes on võimeline obamalikult vastu võtma uue aja väljakutseid. Kõverkaelalistel ja hõredahabemelistel sinna kohta ei ole. See, kes salaja, öö varjus külmkapi juures käib vorsti järamas, selline rott järab varsti läbi ka kogu meie riigi!
Usun , et uus valitsusliit suudab Eesti elu uuesti käima lükata. Küll näete, tuleme Moskvast tagasi uue piirilepinguga, paneme püsti tuumajaama, tõstame pensione ja likvideerime maavalitsused!