kolmapäev, 15. oktoober 2008

Uus Hasartmänguseadus sündis ühiskonna ja kasiinovastaste ühise surve all!

14.oktoober 2008.a. Riigikogu poolt vastu võetud uus Hasartmänguseadus, mis hakkab kehtima alates 1.jaanuarist 2009.a. ja annab võimaluse olulisemalt piirata kasiinoäri tegevust Eestis tervitasid ka Eesti Kasiinovastased.
Vaatamata sellele, et uus Hasartmänguseadus ei lahenda lõplikult kõike probleeme, see on reaalne samm kasiinoäri kontrolli alla võtmisel Eestis. Uus hasartmänguseadus sündis ühiskonna ja kasiinovastaste ühise surve all. Rahvas on väsinud kasiinoepideemiast, mis valitseb täna Eestis ja poliitikutel on viimane aeg, vaatamata kasiinoärikate mõjule piirata kasiinoäri. Siinjuures soovitan kõigile järgmistel valimistel mitte hääletada nende poliitikute poolt, kes soosivad kasiinoäri levikut!
Kasiinovastane liikumine Eestis on tõusuteel, seda on asunud toetama nii vasakpoolsed kui ka parempoolsed, nii noored kui eakad, olenemata rahvusest ning usust. 2007.aastal AS Turuuuringute poolt korraldatud küsitlused näitasid, et 76% Eesti ja 81% Tallinna elanikest on kasiinoäri piiramise poolt. Hetkel on Eestis ligi 200, Tallinnas ligi 100 kasiinot. Eestis on üle 70 000 kasiinosõltlase ja see arv kasvab käimasoleva majanduskriisiajal veelgi.