reede, 23. november 2007

Tuleb panna piir kasiinoärikate ülbele käitumisele

4.detsembril, kell 13.00, Tallinna Mustamäe linnaosavalitsuse hoones oleva kasiino ees, Tammsaare tee 135, Eesti kasiinovastased korraldavad juba kolmanda kasiinovastase meeleavalduse pealinnas.

Peaks kindlalt vastu seista kasiinoäri ohtlikule levikule pealinnas. Tuleb panna piir kasiinoärikate ülbele käitumisele, kes avavad oma ebaeetilise tegevuse otse linnaosavalitsuse, riigisideasutuste Eesti Posti, sotsiaal-, õppe- ja lasteasutuste läheduses.

Novembri alguses sai aasta kasiinoäri piiramise ja kontrolli alla võtmise ideest. Mille on asunud toetama nii vasakpoolsed kui parempoolsed, nii noored kui ka eakad, kõik inimesed olenemata rahvusest ja usust. Kasiinode vastu on vapralt välja astunud Haapsalu, Pärnu ja Võru omavalitsused ning elanikud.

Kindel, et kasiinovastased peavad aktiivselt seisma vastu kasiinomaffia plaanidele laostada Eesti ühiskond. Usun, et meie aktiivsus suudab peatada kasiinoepideemia ning loodan, et 2008. aastal Riigikogus vastuvõetav hasartmänguseadus on tõsiseltvõetav nagu lubas rahandusminister.