teisipäev, 9. oktoober 2007

Kasiinokuningas rahva ette!

Eesti kasiinovastased kavatsevad kutsuda 16.oktoobril Tallinnas Lasnamäe Pea turu keskuses kell 13.00 toimuvale kasiinovastaste meeleavaldusele Ida-Euroopa suurima kasiinoketi Olympic Entertainment Groupi omaniku Armin Karu.

Toetan kasiinovastaste poolt tehtud ettepanekut kutsuda Armin Karu rahva ette. Las Ida-Euroopa kasiinokuningas ise vastab ja selgitab Eesti rahvale, kellele ta viimastel aastatel nii palju õnnetust on toonud.

Siinjuures on hea meel, et kasiinovastaste liikumine Eestis on tõusuteel. Tallinna, Haapsalu, Pärnu ja Võru linnade vapper ja edukas võitlus kasiinode vastu annab lootust paljudele Eesti peredele.

26.09.2007.a. Valitsuse liige, Rahandusminister Ivari Padar tänas oma kirjas Eesti kasiinovastaseid hasartmängutemaatika jõulise tõstatamise eest. Varem on kasiinovastased kutsunud Eesti Olümpiakomiteed, Kultuurkapitali ning kõiki õppe-, noorsoo-, kultuur- ja sotsiaalasutusi loobuma kasiinopoolsetest rahalistest toetustest.

Käesoleva aasta alguses moodustatud kasiinovastane liikumine, kes on korraldanud rida kasiinovastaseid aktsioone üleriigilisi kampaaniaid. 18.07.2007.a toimus Tallinnas esimene kasiinovastane meeleavaldus Euroopa Liidus. Kasiinovastase meeleavalduse korraldamise kohaks oli suurima kasiinoketi Olympic Entertainment Group peakontori esine. Meeleavaldusel tehti ettepanek kuulutada 18.juuli kasiinovastaseks päevaks. Tõsiselt kaalutakse kasiinovastuseisu ka teistesse Euroopa Liidu riikides, vastukajad Lätist, Leedust ja Poolast on positiivsed.